Reference : D031

Emri : Dyqan ne shitje ne Mat


Pershkrim

Dyqani gjendet ne Mat ne objektin e Tregtise. Dyqani ka siperfaqe prej 108m2 dhe shitet me cmim prej 1.500euro per m2.

Adrese

Karakteristikat e prones

Mat
Prishtinë
Per Shitje
Dyqan
162,000.00 €
108
--
--

Kontakto Agjentin
Prona të ngjashmë