Reference : ZQ228

Emri : Zyre me qira ne Dardani


Pershkrim

Zyret gjenden ne Dardani ne rrugen Sadik Zeneli. Zyret kan pese njesi dhe leshohen me qira per ordinance, laborator etj me cmim prej 1.100euro ne muaj.

Adrese

Karakteristikat e prones

Dardani
Prishtinë
Per Qira
Zyre
1,100.00 €
100
4
1

Kontakto Agjentin
Prona të ngjashmë