Reference : BQ639

Emri : Garsonjere me qira ne Ulpiane


Pershkrim

Garsonjera gjendet ne Ulpiane ne katin perdhese dhe ka siperfaqe prej 25m2. Garsonjera leshohet me qira me cmim prej 180euro ne muaj.

Adrese

Karakteristikat e prones

Ulpiane
Prishtinë
Per Qira
Banesa
180.00 €
25
1
1

Kontakto Agjentin