Gjej Pronë

Zbuloni shtëpinë tuaj ideale

Kerko Pronat

Ne kemi qindra prona për ju që mund të zgjidhni

Emri Banese ne shitje ne Bregun e diellit

Prishtinë - Prishtinë - Bregu i Diellit
96 m2 3 Dhoma gjumi 2 Banjo : B652
200,000.00 €

Emri Banese ne shitje ne Dardani

Prishtinë - Prishtinë - Dardani
50 m2 1 Dhoma gjumi 1 Banjo : B651
68,175.00 €

Emri Banese ne shitje ne Dardani

Prishtinë - Prishtinë - Dardani
65 m2 1 Dhoma gjumi 1 Banjo : B650
87,750.00 €

Emri Banese ne shitje ne Mahallen e Muhaxhereve

Prishtinë - Prishtinë - Mahalla e Muhaxhereve
113 m2 3 Dhoma gjumi 2 Banjo : B649
102,330.00 €

Emri Garsonjere ne shitje ne Qender

Prishtinë - Prishtinë - Qender
39 m2 1 Dhoma gjumi 1 Banjo : B647
45,000.00 €

Emri Banese ne shitje ne Rrugen B

Prishtinë - Prishtinë
69 m2 1 Dhoma gjumi 1 Banjo : B648
75,900.00 €

Emri Banese ne shitje ne Qender

Prishtinë - Prishtinë - Qender
42 m2 1 Dhoma gjumi 1 Banjo : B646
140,000.00 €

Emri Banese ne shitje ne Kalabri

Prishtinë - Prishtinë - Kalabri
87 m2 2 Dhoma gjumi 2 Banjo : B645
90,000.00 €

Emri Banese ne shitje ne Veternik

Prishtinë - Prishtinë - Veternik
92 m2 2 Dhoma gjumi 2 Banjo : B644
80,960.00 €

Emri Banese ne shitje ne objektin e Tregtise

Prishtinë - Prishtinë - Mat 1
83 m2 2 Dhoma gjumi 2 Banjo : B643
88,000.00 €

Emri Banese ne shitje ne Lagjen e Spitalit

Prishtinë - Prishtinë - Lagjja e spitalit
119 m2 2 Dhoma gjumi 2 Banjo : B642
Na kontaktoni

Emri Banese ne shitje ne Veternik

Prishtinë - Prishtinë - Veternik
92 m2 2 Dhoma gjumi 2 Banjo : B641
80,960.00 €

Emri Banese ne shitje ne rrugen B

Prishtinë - Prishtinë - Mat
89 m2 2 Dhoma gjumi 1 Banjo : B640
84,550.00 €

Emri Banesë në shitje ne Sheshin Zahir Pajaziti

Prishtinë - Prishtinë - Qender
54 m2 2 Dhoma gjumi 1 Banjo : B639
125,000.00 €

Emri Banese ne shitje dhe me qira ne Arberi

Prishtinë - Prishtinë - Arberi
110 m2 3 Dhoma gjumi 2 Banjo : B638
104,500.00 €