SHTËPIA JUAJ


MIRËSEVINI

 

• Rezidenca juaj perfekte
• Destinacioni juaj ekskluziv
• Shtëpia juaj në detin Adriatik

Vala Mar Residences është destinacioni turistik dhe rekreativ i standardeve më të larta të cilësisë dhe sigurisë, në Shqipëri dhe rajon. Vala Mar Residences ndërthur eksperiencën, profesionalizmin dhe metodologjinë e përparuar, në interes të banorëve të ardhshëm, komunitetit lokal dhe turizmit në Shqipëri. Rezidencat e kompleksit do të zhvillohen me një përzierje të përbërësve të banimit duke përfshirë vila dhe apartamente të tipologjive të ndryshme. Këto rezidenca moderne dhe komode gjenden midis gjelbërimit karakteristik të zonës, kryesisht me pisha të buta e të egra, si edhe orientohen me pamje nga bregdeti i artë i Gjirit të Lalzit.

Kompleksi ofron një shumëllojshmëri shërbimesh, facilitetesh dhe argëtimesh për të garantuar një qëndrim të këndshëm. Gjithashtu, pozicionimi i kompleksit kaq pranë qendrave kryesore të banimit në Shqipëri, mundëson aksesin e lehtësirave dhe komoditeteve kryesore të jetesës. Vala Mar Residences ndodhet në natyrën e mrekullueshme të Gjirit të Lalzit. Me një shtrirje prej 310 m në bregdetin e Adriatikut, Gjiri i Lalzit ofron një ndër plazhet më të bukura të rivierës së Adriatikut. Pak kilometra nga Tirana dhe Durrësi, Gjiri i Lalzit ofron plazhe të virgjëra me rërë të artë.

Ky kompleks rezidencial e turistik është destinacioni kryesor rekreativ të individëve dhe familjeve që dëshirojnë të shijojnë natyrën por edhe kërkojnë siguri, cilësi ndërtimi dhe infrastrukturë. Pozicionimi dhe zhvillimi i mëtejshëm i infrastrukturës i jep Vala Mar Residences vlera duke e kthyer në “stacionin e parë” në bregdetin Adriatik, si edhe në oazin e qetësisë tuaj.

 

VENDNDODHJA

Vala Mar Residences ndodhet:

    42 km larg Tiranës

    38 km larg Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës

    26 km nga qendra dhe porti i qytetit të Durrësit

    63 km nga porti i Shëngjinit

    101 km nga qyteti i Ulqinit, Mali i Zi nëpërmjet vendkalimit të Muriqanit

    268 km nga qyteti i Prishtinës, Kosovë nëpërmjet vendkalimit në Morinë

    300 km nga qyteti i Shkupit, nëpërmjet vendkalimi të Qafë-Thanës