Banesë me qira me 2 dhoma gjumi në Pejton

400 € RENTED Prishtinë-Pejton-Rr. Sejdi Kryeziu

Banesa gjendet në Pejton, Banesa është në katin e dytë dhe ka këtë rënditje,1 dhomë dite, 1 kuzhinë, 2 dhoma gjumi, 1 banjo, dhe 1 ballkonë. Banesa lëshohet me qira me cmim prej 400 euro për muaj.

Details

Status Type Condition reference
Rented Apartment Used A2512

Floor plans

Gross area Interior area Bedrooms Bathrooms Floor
83 0 2 1 2

Features

  • Heating: Rrymë
  • Orienting: Lindje

Property location

Similar Properties