Office for rent in Center

800 € For Rent Prishtinë-Qendër-Nena Tereze

Zyret gjenden ne Qender ne afersi te Taverna Tirona. Zyret kan siperfaqe prej 85m2 dhe leshohen me qira me cmim prej 800euro ne muaj. Eshte shume e pershtatshme per ordinance ose beauty sallon.

Details

Status Type Condition reference
Available Office Used A1565

Floor plans

Gross area Interior area Bedrooms Bathrooms Floor
85 0 0 0 1

Property location

Similar Properties