House for rent in Qershia neighborhood

1,200 € For Rent Prishtinë-Veternik-Lagjja Qershia

Shtepia gjendet ne Lagjen Qershia e shtrire ne nje haspire prej 3ari dhe siperfaqe prej 202m2 dhe ka kete renditje: dhome dite, kuzhine, kater dhoma gjumi, tri banjo, depo dhe garazhe. Shtepia posedon pompe thermike, kamin, smart home, roletna elektrike, fshese qendrore dhe leshohet me qira me cmim prej 1.200euro ne muaj.

Details

Status Type Condition reference
Available House New A1684

Floor plans

Gross area Interior area Bedrooms Bathrooms Floor
202 202 4 3

Property location

Similar Properties