Apartment for sale in "Palace of Justice"

54,462 € For Sale Prishtinë-Prishtina e Re-Nekibe Kelmendi

Banesa gjendet ne Prishtinen e Re, ne rrugen Nekibe Kelmendi ne katin e 2. Banesa ka siperfaqe prej 62.60m2 dhe ka kete renditje: dhome dite, kuzhine, dhome gjumi, banjo, ballkon dhe garazhe. Banesa shitet me cmim prej 870 euro per m2.

Details

Status Type Condition reference
Available Apartment Under Construction A1710

Floor plans

Gross area Interior area Bedrooms Bathrooms Floor
62.60 62.60 1 1 2

Property location

Similar Properties