Lokal ne shitje 91m2 tek kompleksi Prime City ne Veternik

Cmimi sipas marrëveshjes Per Shitje Prishtinë-Veternik-Rr. Behar Begolli

Kompleksi Prime city gjendet ne lagjen Veternik te Prishtines. Ky kompleks eshte projekti i rradhes i ndertuesit Prime Group i cili ka bartur ndertimin cilesor te deshmuar ne pjeset me te kerkuara te Prishtines, tashme edhe ne lagjen Veternik. Lokacioni i kompleksit Prime City permbush nevojat elementare te cilat jane afersia me qytetin dhe po ashtu duke perjetuar qetesine qe e meriton cdo qytetar.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Shop New A2065

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
91 0 0 0 0

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme