Truall ne shitje ne lagjen Logreta

54,000 € Per Shitje Prishtinë--Lumnie Raka

Parcella e shtrire ne nje hapsire prej 3Ari gjendet ne rrugen Lumnie Raka, lagjja Logreta. Parcella posedon leje ndertimi, rjetin e rrymes, dhe planin per ndertim te shtepise, Parcella shitet me cmim prej 18.000euro per Ari.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Land New A978

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
0 0 0 0

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme