Shtëpi me qira në Bregun e diellit

Cmimi sipas marrëveshjes Per Qira Prishtinë--Rr.Smaj Hajdaraj

Shtëpia gjëndet në Bregun e diellit me saktesisht në Lagjën e Profesoreve, e shtrirë në një hapësirë prej 3 Ari. Shtëpia ka siperfaqe prej 200m2 dhe ka këtë renditje: 1 dhome dite, 1 kuzhina, 2 dhoma gjumi, 2 banjo dhe 1ballkon. Shtëpia leshohet me qira sipas marrëveshjës.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available House Used A2501

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
200 0 2 0

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme