Shtëpi 365m2 me qira në Marigona Residence

2,000 € E dhënë me qira Preoce--

Shtëpia gjindet në Preoce në lagjen Marigona Residence. Shtëpia shtrihet në një sipërfaqe prej 4.20 ari dhe ka hapësirë të brendshme prej 210+ 155m2 bodrum. Shtëpa ka këtë renditje: Dhomë dite, tryezaria, kuzhina, tre dhoma gjumi dhe tri banjo. Shtëpia lëshohet me qira me çmim 2000 EURO.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Rented House Used A2847

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
365 210 3 3

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme