Tokë në shitje 56 ari në Bërnicë

Cmimi sipas marrëveshjes Për Shitje Bërnicë e epërme--

Toka gjendet në Bërnicë të Epërme në një pozitë të favorshme dhe me çasje të lehtë. Toka ka sipërfaqe prej 56 ari dhe shitet me çmim sipas marrëveshjës.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Land New A3269

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
56 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme