Objekt me qira rruges per Hajvali

2,500 € Per Qira Hajvali--Hajvali

Objekti gjendet rruges per Hajvali me siperfaqe prej 1250m2. Objekti eshte i pershtatshem per zyre , shkolla etj, ka parking te mjaftueshem para dhe pas objektit. Objekti leshohet me qira prej 2500 euro ne muaj.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Commercial complex New A1532

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
1250 0 0 4

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme