Zyre me qira ne rrugen Garibaldi

500 € E dhënë me qira Prishtinë-Qendër-Garibaldi

Zyret gjenden ne rrugen Garibaldi ne katin e II. Zyret kan siperfaqe prej 64m2 , tri njesi dhe wc. Zyret leshohen me qira me cmim prej 500euro ne muaj.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Rented Office Used A1535

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
65 64 0 0 2

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme