Objekt me qira 800m2 në Qendër

Cmimi sipas marrëveshjes Për Qira Prishtinë-Qendër-

Objekti gjendet në Qendër, në Sheshin Nëna Terezë. Objekti me sipërfaqe 800m2 ka këtë renditje: kati përdhesë ka sipërfaqe 300m2 dhe 20m ballinë në Shesh, kati 1 ka sipërfaqe 300m2, momentalisht e ndarë në 10 hapësira pune dhe nënkulmi ka sipërfaqe 200m2. Objekti posedon 4 WC, ngrohje me rrymë përmes fan cooler dhe poashtu mundësi për kyçje në Termokos. Objekti ka lartësi prej 3.5m dhe lëshohet me qira me çmim me marrëveshje.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Shop Used A3367

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
850 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos,Rrymë
  • Paisje ekstra: Air condition
  • Orientimi: Perëndim

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme