Zyre ne shitje ne Qender

880,000 € Per Shitje Prishtinë-Qendër-Sheshi Nene Tereze

Zyret gjenden ne Qender ne katin e I. Zyret kan siperfaqe prej 220m2 dhe shiten me cmim prej 4.000euro per m2.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Office Used A1560

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
220 0 0 0 1

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme