Zyre me qira ne Qender

800 € E dhënë me qira Prishtina e Re-Qendër-Nena Tereze

Zyret gjenden ne Qender ne afersi te Taverna Tirona. Zyret kan siperfaqe prej 85m2 dhe leshohen me qira me cmim prej 800euro ne muaj. Eshte shume e pershtatshme per ordinance ose beauty sallon.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Rented Office Used A1565

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
85 0 0 0 1

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme