Objekt me qira ne Qender

15,000 € E dhënë me qira Prishtinë-Qendër-UCK

Objekti gjendet ne Qender ne rrugen UCK. Objekti ka shtate kate dhe siperfaqe prej 2200m2. Objekti leshohet me qira me cmim prej 15.000euro per muaj.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Rented Commercial complex Used A1582

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
2200 2200 0 0 7

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme