Lokal ne shitje ne Lakrishte

441,600 € Per Shitje Prishtinë-Lakrishtë-

Lokali gjendet ne Lakrishte i shtrire ne nje siperfaqe prej 192m2. Lokali ka tri hapsia, dy wc, dhe shitet me cmim prej 2.300euro per m2.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Shop Used A1584

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
192 192 0 0

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme