Shtepi ne shitje ne Arberi

0 € Per Shitje Prishtina e Re-Arberi-Arberi

Shiten shtepia me kuadratura te ndryshme te tipit A 237m2 dhe tipit B 257m2 te shtrira ne hapsire prej 4Ari.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available House New A1599

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
237 237 5 3

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme