Depo-Zyre me qira ne Veternik

7,000 € Per Qira Prishtinë-Veternik-Veternik

Depo gjendet ne Veternik me siperfaqe prej 1.000m2, dhe leshohet me qira me cmim prej 7.00euro per m2.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Commercial complex Used A1637

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
1000 1000 0 0

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme