Objekt me qira ne Magjistralen Prishtine-Ferizaj

5,640 € Per Qira Lipjan--Magjistralja Prishtine - Ferizaj

Objekti gjendet ne Magjistralen Prishtine -Ferizaj i shtrire ne nje haspire prej 30ari dhe siperfaqe prej 2.256m2. Perdhesa ka siperfaqe prej 1256m2 lartesi 5.5m, ndersa kati i pare 1000m2 dhe lartesi 5.5 m. Objekti mund te pershtatet sipas kerkeses se klientit me marreveshje. Per shkak te destinimit disa pozicione kane mbete te perfundohen ne marreveshje me biznesin qe do ta perdore. Objekti leshohet me qira me cmim bruto prej 2.5 euro per m2, dmth perfshire te gjitha taksat. Rreth objektit ka hapsire te mjaftueshme per maune dhe poashtu vendparkim te mjaftueshem per cfardo biznesi.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Commercial complex New A1640

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
2256 2256 0 0

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme