Shtëpi me qira 510m² në Marigona Residence

Cmimi sipas marrëveshjes Për Qira Preoce-Marigona Residence-

Shtëpia gjindet në Preoce në lagjen Marigona Residence, me sipërfaqe të brendshme prej 510m2, me këtë renditje: në përdhesë gjinden 2 dhoma dite, kuzhinë, 1 banjo e përbashkët, 2 depo, 1 dhomë gjumi me banjo. Në kat: kater dhoma gjumi njëra nga to master bedroom (me banjo dhe garderober) ,1 banjo e përbashkët, ultilitin, 1 depo dhe 3 ballkona. Shtëpia posedon edhe pishinën verore si dhe fushen e tenisit. Prona shtrihet në parcelë prej 22 ari dhe ka pozicion të favorshëm në lagje duke u përshtatur me gjitha funksionet sociale e elementare të banimit, qasje të lehtë dhe afërsi për kryerjen e sherbimeve brenda Çarshisë. Çmimi i qiras sipas marrëveshjes.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available House Used A3538

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
510 510 5 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme