3 houses for sale in Bardhosh

60,000 € For Sale Prishtinë--Bardhosh

Shtëpitë gjenden në Bardhosh të shtrira në një hapësirë prej 3.6Ari dhe sipërfaqe prej 154m2. Shtëpitë shiten edhe ndaras të papërfunduara me cmim prej 60.000euro.

Details

Status Type Condition reference
Available House New A2981

Floor plans

Gross area Interior area Bedrooms Bathrooms Floor
154 154 0 0

Property location

Similar Properties