Me ble a me marr me qira?
11May

Me ble a me marr me qira?

Nëse do të blini apo merrni me qira një pronë është një vendim që varet nga disa faktorë, si gjendja juaj financiare, mënyra e jetesës dhe qëllimet afatgjata.

Historia e agjencioneve të patundshmërive
26Apr

Historia e agjencioneve të patundshmërive

Agjencitë e pasurive të paluajtshme kanë një histori të gjatë dhe të larmishme që daton që nga qytetërimet e lashta. Megjithatë, agjencitë moderne të pasurive të paluajtshme siç i njohim ne sot, filluan të shfaqen në shekullin e 19-të. 

Si të zgjedhni stilin e interierit për shtëpinë tuaj?
11Apr

Si të zgjedhni stilin e interierit për shtëpinë tuaj?

Zgjedhja e një stili të dizajnit të brendshëm që i përshtatet shijes tuaj personale dhe stilit të jetesës mund të jetë tejet sfiduese.

Trendet në tregun e patundshmërive në vitin 2023
27Mar

Trendet në tregun e patundshmërive në vitin 2023

Tregu i patundshmërive në Kosove dhe në botë ka pësuar ndryshime mjaft të mëdha në krahasim me vitet e kaluara. Sivjet trendët e pritjes janë më të ndryshme në krahasim me vitet që kemi lënë pas dhe këto janë disa nga kërkesat e reja që janë paraqitur në hulumtime botërore.

Si ka ndikuar media sociale në tregun e paluajtshmërive?
10Oct

Si ka ndikuar media sociale në tregun e paluajtshmërive?

Mediat sociale kanë ndryshuar shumë aspekte të mënyrës se si ne bashkëveprojmë me të tjerët sot. Nga komunikimi me familjen dhe miqtë te rrjetet e biznesit dhe strategjitë e marketingut, angazhimi social ndryshon përgjithmonë falë lidhjeve tona kibernetike.

10 arsye pse duhet të angazhoni një agjent të patundshmërive
07Jul

10 arsye pse duhet të angazhoni një agjent të patundshmërive

Gjatë blerjes apo qiramarrjes së një patundshmërie njeriu has në pengesa të shumta, nga mbingarkesa e të dhënave deri te ndjenja e bllokimit nga mungesa e përvojës dhe frika për të vazhduar me hapin e rradhës. Prandaj, disa gjëra është më mirë të ju lihen profesionistëve. Në këtë blog mund të gjeni

10 këshilla për një blerje të suksesshme
27Apr

10 këshilla për një blerje të suksesshme

Investimi i parave tuaja në biznesin e pasurive të paluajtshme është ndoshta një nga vendimet më të mira financiare që mund të merrni në vitin 2022. Pavarësisht nëse po planifikoni të blini apartament, shtëpi familjare, apo hapësira biznesi, ky postim do t'ju ofrojë këshilla dhe truket për pasuritë.

Patundshmëri vs Bitcoin: Cila është më mirë për investim?
05Oct

Patundshmëri vs Bitcoin: Cila është më mirë për investim?

Zgjedhja mes këtyre dy mundësive për investim mund të shkaktojë konfuzion. E çka e bën edhe më të vështirë është pasiguria që ka sjellë situata e pandemisë. 

Blej shtëpi në det!
07May

Blej shtëpi në det!

A keni ëndërruar ndonjëherë të keni një shtëpi në bregdet? Kjo fantazi është më e realizueshme sesa mendoni. Investimi në apartamente pushimesh ka shumë përparësi.

A e keni gati shpinë për verë?
16Apr

A e keni gati shpinë për verë?

Ditët që zgjaten, dielli, gëzimi dhe dëshira për tu shoqëruar. Vera është një sezon perfekt për të bërë disa ndryshime të vogla të mobiljeve në shtëpi. Një jastëk i punuar nga liri, një pasqyrë, një llambë qelqi në tryezë dhe kaq. Apartamenti duket ndryshe, gati për ditët më të mira të vitit.

Si i ndryshoi koronavirusi shtëpitë tona përgjithmonë?
26Mar

Si i ndryshoi koronavirusi shtëpitë tona përgjithmonë?

Njerëzit shpesh zgjedhin të blejnë ose marrin me qira shtëpinë e tyre të veçantë për shkak të vendndodhjes së saj - ndoshta është afër shkollave të mira ose afër vendit të punës.

Menaxhim i Prones | Anem Gati sherbimi i ri - Anem Real Estate
19Mar

Menaxhim i Prones | Anem Gati sherbimi i ri - Anem Real Estate

Menaxhimi i pronës është operimi, kontrolli, mirëmbajtja dhe mbikëqyrja e pasurive të paluajtshme. Kjo mund të përfshijë pasuri të patundshme banesore, komerciale dhe tokësore. Secila pronë ka nevojë të menaxhohet.