3 houses for sale in Bardhosh

75,000 € For Sale Prishtinë--Bardhosh

Shtëpia gjendet në Bardhosh në një hapësirë prej 3.6Ari dhe sipërfaqe prej 154m². Shtëpia shitet e papërfunduar me cmim prej 75.000€ në gjendje si është, kurse e perfunduar 140000€.

Details

Status Type Condition reference
Available House New A2981

Floor plans

Gross area Interior area Bedrooms Bathrooms Floor
154 154 0 0

Property location

Similar Properties