Tokë në shitje 10 ari në Butovc

120,000 € For Sale Prishtinë--Butovc

Toka gjendet ne Komunën e Prishtinës, ne Butovc. Toka ka gjithsej 10 ari dhe cmimi per ari është 12,000 euro.

Details

Status Type Condition reference
Available Land New A2956

Floor plans

Gross area Interior area Bedrooms Bathrooms Floor
1000 0 0 0

Property location

Similar Properties