Agjentët

Ne jemi agjentë të pasurive të patundshme me përvojë, që garantojnë profesionalizëm, transparencë dhe ndershmëri.

Pronat

Pronat marrin të gjitha ekspozimet e rëndësishme on-line, në faqen tonë të internetit, portalet e pronave te ndryshme.

Shitjet

Arritja më e lartë për ne është të orientojmë klientin drejt pronës së dëshiruar, duke ndërmjetesuar për çmimin.