Office for rent in Center

1,200 € For Rent Prishtinë-Qendër-Trimg Smajli

Zyret gjendet ne rrugen Tring Smajli dhe kan siperfaqe prej 120m2. Objekti ka gjashte njesi, nxemje me rryme ne dysheme, banjo, nje garazhe dhe dy vendparkime. Zyret leshohen me qira me cmim prej 1.200euro ne muaj.

Details

Status Type Condition reference
Available Office Used A1605

Floor plans

Gross area Interior area Bedrooms Bathrooms Floor
120 120 0 1

Property location

Similar Properties