Zyre me qira me 2 hapësira pune në Pejton

500 € For Rent Prishtinë-Pejton-Rruga Justiniani,

Zyra gjendet në lagjen Pejton në katin e parë me sipërfaqe prej 68m².Zyra ka 2 hapësira pune, banjo dhe ballkon. Zyra lëshohet me qira me çmim prej 500 euro në muaj.

Details

Status Type Condition reference
Available Office Used A3633

Floor plans

Gross area Interior area Bedrooms Bathrooms Floor
68 68 0 1 1

Features

  • Heating: Rrymë
  • Orienting: Lindje

Property location

Similar Properties