Një nga gurët e themelit të Anem Real Estate është rritja e agjentëve të rinj.


A keni ambicie?
A jeni komunikativ?
A dëshironi të krijoni eksperiencë në shitje?
A dëshironi të ndryshoni stilin tuaj të jetës?


Atëherë ju duhet të bëheni pjesë e kompanisë sonë!

Apliko sot dhe nis karrierën si agjent i shitjes së patundshmërive dhe fito aq sa dëshiron vetë!