Hotel në shitje 4500m2 në Qendër

Cmimi sipas marrëveshjes Për Shitje Prishtinë-Aktash-Rr. Gazmend Zajmi

Hoteli gjendet në qendër të Prishtinës, në lagjen Aktash. Hoteli ka sipërfaqe 4500m2 dhe është i shtrirë në 17.5 ari truall. Hoteli ka 86 dhoma të vequara si: French Room, Deluxe Room, Family Room, Twin Room dhe Economy Room. Dhomat janë të pajisura me orendi moderne dhe kualitative. Poashtu ka 3 salla të konferencave të vequara si: Salla Dielli, Salla Pisha dhe Salla Lotus me kapacitet total prej 135 personave.Ka restaurant të brendshëm dhe të jashtëm, kopshtin dhe parking. Cmimi me marrëveshje.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Hotel Used A2601

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
4500 0 86 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Dru
  • Paisje ekstra: Kamera,Alarm zjarri,Ashensor,Air condition

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme