Lokal në shitje 2900m2 në Prizren

Cmimi sipas marrëveshjes Per Shitje Prizren--

Lokali gjendet në Prizren, në katin përdhesë dhe të 1. Lokali me sipërfaqe totale 2,900m2 ka këtë renditje: Kati përdhesë ka 2 lokale me sipërfaqe nga 173.55m2 dhe 2 lokale me sipërfaqe nga 446.68m2. Kati 1 ka 1 lokal me sipërfaqe 60m2, 1 lokal me sipërfaqe 75.8m2, 2 lokale me sipërfaqe nga 87.84m2, 2 lokale me sipërfaqe nga 96m2, 2 lokale me sipërfaqe nga 240.5m2, 1 lokal me sipërfaqe 156.37m2 dhe 1 lokal me sipërfaqe 172m2. Lokalet ndaras ose komplet shiten me çmim me marrëveshje.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Shop New A2648

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
2900 0 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme