Objekt me qira 5000m2 në Magjistralen Prishtinë - Mitrovicë

Cmimi sipas marrëveshjes Për Qira Obiliq--

Objekti gjendet në Magjistralen Prishtinë - Mitrovicë i shtrirë ne një hapsirë prej 20Ari dhe sipërfaqe prej 5000m2. Objekti ka 3 kate dhe mund të ndahet sipas kërkesës. Objekti lëshohet me qira me cmim sipas marrëveshjës.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Commercial complex New A2705

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
5000 0 0 0

Karakteristika

  • Orientimi: Lindje,Jug,Perëndim

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme