Objekt në shitje 1200m² në Siqevë

450,000 € Për Shitje Siqevë--Deshmoret e Lirise

Objekti gjendet në Siqevë në komunën e Prishtinës. Objekti ka 1200m² dhe shtrihet në një sipërfaqe prej 16 ari. Objekti është ka 4 kate, 2 kate i ka të ndara me nga një hapësirë, ndërsa 2 të tjerat hapësirat janë të ndara. Objekti shitet me çmim prej 450,000€.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Commercial complex For low construction A2871

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
1200 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme