Shiten 3 shtëpi nga 154m2 në Bardhosh

60,000 € Për Shitje Prishtinë--Bardhosh

Shtëpitë gjenden në Bardhosh të shtrira në një hapësirë prej 3.6Ari dhe sipërfaqe prej 154m2. Shtëpitë shiten edhe ndaras të papërfunduara me cmim prej 60.000euro.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available House New A2981

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
154 154 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme