Shtëpi në shitje 154m2 në Bardhosh

75,000 € Për Shitje Prishtinë--Bardhosh

Shtëpia gjendet në Bardhosh në një hapësirë prej 3.6Ari dhe sipërfaqe prej 154m². Shtëpia shitet e papërfunduar me cmim prej 75.000€ në gjendje si është, kurse e perfunduar 140000€.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available House New A2981

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
154 154 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme