Tokë në shitje 544 ari në Bërnicë të Epërme

5,440,000 € Për Shitje Bërnicë e epërme--

Toka gjendet në Bërnicë të Epërme, me gjatësi 620m dhe gjerësi 148m në anën e sipërme ndërsa në anën e poshtme 20m. Toka është e përshtatshme për zhvillimin e projekteve të ndryshme. Ajo ka 544 ari dhe shitet me cmim prej 10.000euro për ari.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Land New A3151

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
54400 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme