Apartamente në shitje 80m² deri 200m² në Tetovë - Maqedoni

Cmimi sipas marrëveshjes Për Shitje Tetova--

Apartamente në shitje në Maqedoni Tetovë -The River Residence. Apartamente me sipërfaqe të ndryshme prej 80m² deri në 200m² me pamje mahnitese si nga lumi poashtu edhe nga gjelbrimi. The River Residence është Rezidenca më e mirë dhe më e rehatshme e jetesës në qytet, e pozicionuar buzë lumit Shkumbin por shumë afër qendrës së qytetit. Apartamentet shiten me cmim 950€ për m²

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Apartment Under Construction A3239

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
200 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme