Objekt me qira 2400m2 në Qendër

Cmimi sipas marrëveshjes Për Qira Prishtinë-Qendër-

Objekti gjendet në Qendër dhe ka 4 kate. Objekti ka sipërfaqe 2300m2, ku çdo kat ka sipërfaqe 600m2. Çdo kat ka WC, ku 3 kate janë zyre dhe një kat është bodrum. Ngrohja është me rrymë përmes klimave. Objekti lëshohet me qira me çmim me marrëveshje.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Office Used A3240

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
2300 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme