Tokë në shitje 15 ari në Bërnicë

Cmimi sipas marrëveshjes Për Shitje Bërnicë e epërme--

Toka gjendet në Bërnicë të Epërme në një pozitë të favorshme dhe me çasje të lehtë në magjistrale. Toka me sipërfaqe prej 15 ari ka dimenzione 50 metra me 30 metra. Toka kufizohet me rrugë kadastrale dhe rrugë të paraparë të lagjes. Toka shitet me çmim me marrëveshje.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Land New A3249

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
1500 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme