Objekt në shitje në Gracanicë - Livagjë

800,000 € Për Shitje Çagllavicë - Graçanicë--Livagjë

Objekti gjendet në Gracanicë - Livagjë e shtrirë në një hapsirë prej 30Ari me ballinë 74m. Në parcellë janë te montuara dy objekte montazh 480m2 zyre + 900m2 objekt. Toka posedon dokumentacion të rregullt dhe shitet me cmim prej 800.000Euro

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Commercial complex Used A3527

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
3000 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme