Objekt në shitje 1000m2 në Magjistralen Prishtinë-Pejë (Fshati Vragoli)

Cmimi sipas marrëveshjes E Shitur Fushë Kosovë--Rr. Prishtine - Peje

Objekti gjendet në Magjistralen Prishtinë-Pejë me saktësishtë në fshatin Vragoli. Objeki ka 13 ari parcelë me sipërfaqe 1000m2 dhe është i ndarë në 3 kate. Objekti është i pajisur me infrastruktur të gatshme për punë dhe qasje në magjistrale. Objekti shitet me çmim sipas marrëveshjes.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Sold Commercial complex New A3602

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
1000 0 0 5

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Jug,Perëndim

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme