Tokë me qira 16 ari në Sllatinë të madhe

1,200 € Për Qira Fushë Kosovë--

Toka gjendet në Sllatinë të madhe afër Aeroportit. Toka me hapësirë 16Ari ka ballinë 23m2 me qasje në rrugë kryesore, dhe ka lokacion të përshtatshëm për veprimtari të ndryshme e posaqërisht për biznes Rent a Car. Toka lëshohet me qira me çmim 1200 Euro në muaj.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Land New A3856

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
1600 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme