Toke në shitje 90 Ari në Graçanicë

1,440,000 € Për Shitje Çagllavicë - Graçanicë--

Toka gjendet afër Prishtina Mall me një hapësirë prej 90 ari. Toka ka dokumentacion të rregullt dhe shitet me çmim prej 16,000€ për ari.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Land New A4179

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
90 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme