Tokë në shitje 3.48 ari në Qendër

385,000 € Për Shitje Prishtinë-Qendër-

Toka gjendet në Qendër me sipërfaqe 3.48 Ari. Toka ka një shtëpi të vjetër e cila zë një sipërfaqe prej 153m². Toka ka fletën poseduese si dhe shitet me çmim 385,000 Euro.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Available Land New A4222

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
348 0 0 0

Vendodhja e pronës

Prona të ngjashme