Pse pikërisht Anem?

Pse pikërisht Anem?

Anem Real Estate është themeluar në vitin 2011 dhe që nga ajo kohë ka shërbyer nevojat e klientëve të shumtë. Themeluesit e kompanisë kanë një përvojë të gjatë në biznes dhe kjo i ka ndihmuar ata të krijojnë një bagazh të sukseseve që tani ndihmojnë klientët e rinj të shesin dhe blejnë pronat që dëshirojnë.  

Çdo ditë - ne mbajmë një qëndrim për klientët tanë. Si njohës të pasurive të patundshme - ne thjesht nuk do ta bëjmë marrëveshjen nëse nuk është e mirë dhe nuk e bën të lumtur klientin tonë.  

https://anem-ks.com/uploads/anem-ks.com//1614164128-1.jpg

Misioni i kompanisë sonë është që të lidhim blerësin me pronën të cilën e duan dhe të cilën janë duke e kërkuar. Shërbimet tona janë të bëra për secilin klient veç e veç dhe tentojnë që të gjejnë zgjidhje në bazë të kërkesës specifike të secilit të interesuar.  

Anem është një brend lider i njohur në tregun e Kosovës. Stafi i kualifikuar dhe profesional të dedikuar për të shërbyer klientët janë vlerë e shtuar e kompanisë sonë. Ne punojmë së bashku për të krijuar platformën më të përshtatshme për përmbylljen e kënaqshme të transaksioneve.  

Metodat tona të marketingut janë inovative dhe janë cilësuar si shumë efektive. Strategjia jonë e marketingut parasheh përgatitje të veçantë të planit të shitjes për secilën pronë dhe klient.

https://anem-ks.com/uploads/anem-ks.com//1614164130-2.jpg

Suksesi i shitjes ose blerjes tuaj do të varet nga cilësia e ideve të përdorura për t'ju siguruar që të merrni rezultatet më të mira. Ne si kompani lidere e industrisë së patundshmërive me ide krijuese dhe të fuqishme sigurohemi që vazhdimisht të gjenerojmë rezultate të jashtëzakonshme. 

Programi ynë i gjerë i marketingut dhe reklamimit vazhdimisht prodhon shumë komunikime me blerës. Këto komunikime kthehen në një bazë të dhënash të madhe të blerësve. Para se të postojmë shtëpinë tuaj në treg të hapur, ne kontrollojmë bazën tonë të të dhënave. Përmes data bazës tonë ne kemi arritur të realizojmë shitje dhe të arrijmë të kënaqim pritshmërinë e klientëve tonë. Ky është gjithashtu një avantazh i madh kur punoni me ne!