Objekt me qira 5105m2 në Fushë Kosovë

0 € E dhënë me qira Fushë Kosovë--

Objekti afarist gjendet ne magjistralen Prishtine - F. Kosove ne afersi te Jysk, Interex dhe qendres tregtare Lesna. Ai shtrihet ne nje siperfaqe prej 38 ari dhe hapesira e brendshme ka 5105 m2, duke perfshire pjesen e afarizmit, pjesen e depos, nyjes sanitare dhe kendin e dedikuar per restoran. Objekti posedon ngrohje qendrore me pelet e cila eshte e shtrire me sistemin e fan coolerave, sistemin e ventilimit dhe klimatizimin. Objekti ka shkalle levizese per pjesen e katit te dyte, daljet emergjente, hyrje e vecante per pjesen e depos duke mos e penguar pjesen afariste. Poashtu para objektit ka hapesire te mjaftueshme per parkim te rreth100 automobilave. Deri tani objekti ka funksionuar si qender tregtare dhe mund te perdoret per lemi te ndryshme afariste. Per te caktuar nje vizite eventuale, ju lutem na kontaktoni.

Detaje

Status Lloj Gjendja Referenca
Rented Commercial complex Used A2270

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
5105 5105 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Pelet
  • Paisje ekstra: Alarm zjarri,Air condition

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme